Relantisoare in Salaj si sensuri giratorii noi in Zalau

Magazin Salajean 29 iunie 2007 0

Relantisoare in Salaj si sensuri giratorii noi in ZalauIn urma sedintei trimestriale a Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica (ATOP) Salaj, care s-a desfasurat ieri, presedintele ATOP, Viorel Stanca, a informat intr-o conferinta de presa ca ordinea de zi a inclus trei puncte, privitoare la situatia parcarilor si a circulatiei din Zalau, cea a traficului greu din Salaj si o informare in ceea ce tine de o intalnire pe care reprezentantii ATOP din tara au avut-o recent la Sinaia.

Despre primele doua aspecte, care vizeaza in mod direct judetul, Stanca a spus ca s-a stabilit necesitatea amenajarii a doua noi sensuri giratorii in municipiul Zalau, care sa fluidizeze circulatia. Locatiile in care acestea vor fi amenajate sunt pasarela de la Gara Zalau, respectiv intersectia din fata Tribunalului Salaj. Tot in Zalau, autoritatile locale vor trebui sa identifice noi zone pentru amenajarea de parcari.

La nivel de judet, vor fi amplasate relantisoare omologate, pentru a fi limitata viteza cu care circula in special masinile de tonaj greu si care cauzeaza probleme in satele salajene. Numarul acestora a sporit mult de cand Compania Bechtel a inceput lucrarile la autostrada. In Surduc, spre exemplu, se inregistreaza 230 de masini/noapte, a spus presedintele ATOP.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »