Regionalizarea vine peste salajeni fara referendum

Magazin Salajean 28 octombrie 2011 0

Regionalizarea vine peste salajeni fara referendum

Salajenii nu vor putea sa-si exprime parerea fata de regionalizarea Romaniei. Stergerea judetului de pe harta tarii va avea loc fara consultare publica.

Tribunalul Salaj a anulat ieri hotararea Consiliul Judetean Salaj pentru organizarea unui referendum prin care salajenii sa fie consultati cu privire la regionalizarea Romaniei si desfiintarea judetului. Din cele aflate de la purtatorul de cuvant al Tribunalului Salaj, judecatorul Mirela Lazoc, ieri s-a dat castig de cauza actiunii formulate de Prefectura Salaj in dosarul 3.562/84/2011 impotriva hotararii Consiliului Judetean Salaj nr. 91 din 30 iunie 2011. Aceasta hotarare a alesilor judeteni viza organizarea unui referendum in Salaj prin care electoratul sa-si exprime punctul de vedere cu privire la reorganizarea teritoriala a tarii si desfiintarea judetului.

Asteptam motivarea acestei hotarari. Decizia judecatorilor nu este definitiva, ea putand fi atacata prin recurs de catre Consiliul Judetean Salaj, in 15 zile de la comunicarea solutiei motivate, a precizat Mirela Lazoc.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »