Rectificare de buget la Simleu

Magazin Salajean 4 octombrie 2007 0

Rectificare de buget la Simleu

Consilierii locali ai Simleului au discutat saptamana trecuta rectificarea bugetului local cu suma de 352.100 de lei, cea mai mare parte a sumei fiind alocata asigurarilor si asistentei sociale. Capitolul Invatamant a primit pentru asigurarea de bunuri si servicii alti bani, iar la Urbanism consilierii au mai aprobat vanzarea unor locuinte cuprinse in domeniul privat al orasului.

Au mai fost aprobate cateva studii de fezabilitate pentru reabilitarea unor obiective publice din oras. Au fost avute in vedere Casa de Cultura Oraseneasca si cateva unitati de invatamant din oras. La prima cladire amintita sunt necesare reparatii capitale, iar la scoli este vorba, in primul rand, de punerea la punct a sistemelor de incalzire centrala. Unitatile de invatamant aduse in discutie la acest punct de consilieri sunt Scoala Gimnaziala nr. 1, unde se doreste amenajarea unui sistem de incalzire centrala, a grupurilor sanitare si a unor reparatii capitale la unul din corpuri, Gradinita nr. 4, Scoala Gimnaziala cu predare in limba maghiara, Scoala Gimnaziala Horea.

Au mai fost aprobate studii si documentatii pentru obtinerea de finantari care sa permita introducerea canalizarii si a retelei de alimentare cu apa pe strada Cuza Voda.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »