Reclamatie cu bucluc

Magazin Salajean 9 mai 2007 0

Inspectorii din cadrul Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (OJPC) Salaj au desfasurat, in cursul saptamanii trecute,14 controale la agentii economici din judet.

Directorul executiv al OJPC Salaj, Aurora Sabou, a declarat ca 10 societati verificate au incalcat legislatia in domeniu, iar pentru deficientele constatate s-au aplicat amenzi in valoare de 4.000 lei.

In perioada de referinta, au fost primite trei reclamatii din partea consumatorilor, inspectorii cercetand si solutionand doua dintre acestea.

Prima reclamatie a avut ca obiect un aspirator defect, desi se afla in perioada de garantie. In urma cercetarilor s-a dovedit ca reclamatia avea temei, iar agentul economic a fost nevoit sa remedieze deficientele.

Cea de-a doua plangere a facut referire la un telefon mobil care nu functiona, desi a fost reparat de mai multe ori. Aceasta, insa, s-a dovedit a fi neintemeiata, deoarece in perioada cat a stat la magazin telefonul a functionat si nu au fost depistate deficientele reclamate de consumator.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »