Rechinii, vanati de autoritati

Magazin Salajean 29 martie 2010 0

Rechinii, vanati de autoritati

Persoanele fizice si firmele care desfasoara activitati ilegale de transport pe raza judetului Salaj se vor afla, in lunile urmatoare, in vizorul institutiilor de control abilitate. Decizia a fost luata in urma unei intalniri pe care firmele de transport din judet au avut-o la finele saptamanii trecute cu reprezentati ai Politiei Rutiere si ai Autoritatii Rutiere Romane, la sediul Confederatiei Operatorilor de Transport Autorizati din Romania (COTAR) filiala Salaj.

Cu aceasta ocazie a fost dezbatuta pe larg problema pirateriei in transporturile din Salaj, o practica des intalnita pe traseele Zalau – Cluj-Napoca, Zalau – Simleu Silvaniei, Zalau – Cehu Silvaniei, Zalau – Jibou, Zalau – Sarmasag – Bobota, Zalau – Aghires – Crasna, Simleu Silvaniei – Nusfalau – Suplacu de Barcau, Simleu Silvaniei – Bobota – Sarmasag.

Ca urmare a acestor controale, persoanele care vor apela la serviciile rechinilor risca sa nu-si mai poata continua calatoria sau sa nu ajunga la timp la destinatie, sustin oficialii COTAR Salaj, recomandand salajenilor sa calatoreasca numai cu mijloacele de transport autorizate.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »