Răzvan Guşet revine la şefia RAR Sălaj

magazinsalajean 20 iulie 2012 10
Răzvan Guşet revine la şefia RAR Sălaj

Răzvan Guşet este noul şef al Reprezentanţei Registrului Auto Român (RAR) Sălaj, înlocuindu-l pe Ionel Domuţa, care a ocupat această funcţie în ultimii 2 ani şi jumătate. Răzvan Guşet a fost susţinut de organizaţia PNL Sălaj, fapt confirmat de preşedintele PNL Sălaj, Radu Căpîlnaşiu.
Proaspătul şef al RAR Sălaj a declarat, ieri, că numirea în această funcţie a avut loc la începutul acestei luni, la sediul central al Registrului Auto Român. “Am fost numit în funcţia de şef al RAR Sălaj prin recomandare şi decizie, pentru o perioadă de interimat. Am revenit la conducerea instituţiei începând cu data de 9 iulie, după 2 ani şi jumătate de la data în care am fost schimbat”, ne-a declarat Răzvan Guşet.
Chiar liderul PNL Sălaj, Radu Căpîlnaşiu, a afirmat în cadrul unei conferinţe de presă că desemnarea conducerii RAR Sălaj revine partidului pe care-l conduce, fiind susţinut pentru această funcţie Răzvan Guşet. Mai mult, Guşet ar fi avut şi susţinerea reprezentanţilor sindicatelor, care au transmis solicitări la centru pentru repunerea în funcţie, cu menţiunea că a fost cel mai bun manager la RAR Sălaj.
Răzvan Guşet a mai ocupat funcţia de şef al RAR Sălaj în intervalul 15 februarie 2006 – 1 martie 2010. Începând din martie 2010 şi până în prima parte a anului trecut, a deţinut funcţia de specialist RAR, iar în ultimul an şi jumătate a activat în cadrul reprezentanţei pe postul de monitor la staţiile ITP Sălaj.
Răzvan Guşet este căsătorit şi are doi copii.
Fostul şef al instituţiei, Ionel Domuţa, a rămas angajat în cadrul reprezentanţei sălăjene a RAR, pe post de inginer. Guşet va ocupa funcţia de şef al Reprezentanţei RAR Sălaj cu interimat până la organizarea unui concurs pentru ocuparea postului.
În atribuţiile Registrului Auto Român se regăsesc şi controlul agenţilor economici, controlul staţiilor de inspecţie tehnică periodică şi controlul în trafic.
Mihaela Oprea

Comentarii

comments

10 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. SEMACCA 20 iulie 2012 at 03:51 - Reply

  Este clar!
  Si eu care incercam acu’ vreo 2 ani sa-mi angajez fiul care este inginer auto,la R.A.R.
  Cum mama dracului sa-l fi angajat ca nici in vreun partid din astea la moda nu este si pretin-sic! cu Caplanasiu nici macar atat!
  Deci,ca sa ai un post bun trebe sa faci politica si sa fii agreat?
  Gretos lucru si contraproductiv!
  In fine,fiul meu a ajuns inginer auto la Ferrari in Italia,fara a fi sustinut de alta politica decat aceea a priceperii in meserie si cu recomandarea notei cu care si-a luat licenta.
  La Stat mai merge cu politica si cu propteaua…..
  La particoler-sic!,privat,unde numai valoarea primeaza,poti fi frate si cu Beshesku ca nu te face nimeni nici femeie de serviciu daca nu cunosti meserie.
  La noi,de aceea merge tara prost si se tot schimba sefii,si tot asa va fi pana cand bunul simt si valoarea sefului vor fi politica si de partid dar si de Stat!

 2. Anca 20 iulie 2012 at 06:51 - Reply

  Mult succes si felicitari

 3. Diana 20 iulie 2012 at 17:44 - Reply

  Felicitari,Razvan!Mult succes in continuare!

 4. Szabo bacsi 20 iulie 2012 at 19:37 - Reply

  Asteptam ca cele mai multe urari de bine si shtanga lunga sa fie transmise de bisnitarii de masini.
  Asteptam sa transmita un mesaj inclusiv portarul ala gras din buda de la intrarea in R.A.R. care este atat de priceput si te intreaba si-ti spune atatea incat esti gata verificat cand ajungi pe linia tehnica.
  Oricum,schimbarea asta pare ca si schimbatul izmenelor la soldati in armata……
  Adica se bucurau aia cand aflau ca se schimba lenjeria,iar cand aflau ca o schimba intre ei le murea entuziasmul.
  Mai este mult de lucru la corectitudine si eliminarea pretinilor de armata,ca tot vorbiram de izmene,si unele din ele,izmenele saracele,sunt kkte rau,in R.A.R-ul vostru domnule Gushet!

 5. marius 21 iulie 2012 at 09:18 - Reply

  Szabo ur,citeste mai atent,Gushet este NOUL sef,asa ca “gacile” kkt nu sant ale lui!!!

 6. anonymus 21 iulie 2012 at 22:57 - Reply

  bravo RAZVANE las-i pe altii sa comenteze ce vor e meritul tau te cunosc de copil si stiu greul prin care ai trecut in viatza,nu te lasa, rusinica celor care vorbesc aiurea in tramvai
  politica a fost intotdeauna si va fi

 7. don semaca 22 iulie 2012 at 11:48 - Reply

  Pai cum sa-l angajezi acolo cand copilul tau era destept ! Era bun poate daca nu avea bacul luat sau era o ruda cu careva dintre sefi ! Nu trebuie sa va mirati ca as-i in tara asta si mai ales acum !

 8. dezastru 22 iulie 2012 at 16:16 - Reply

  De ce sa ne mai miram dom semaca , ne pare rau ca o institutie a statului care trebuie sa fie intransigenta si independenta , incape pe mana unor astfel de lepre dependente de primari sau alti bisnitari. Cum v-a trimite inapoi acasa o masina cu defectiuni acest om cand masina i-o trimite primaru sau alti acoliti de pe langa el( si sunt destui) s-au daca “sindicatele care-l doresc poate au niste interese in acest domeniu . Ei … Ei…macar daca taceau sa nu spuna si-n ziare . USL prosti sunteti !

 9. Anonim 24 iulie 2012 at 09:18 - Reply

  In fapt regia RAR, inclusiv reprezentanta Salaj, este varza ‘defectata’ grav din cauza incompetentei manageriale, politizarii etc.Se impun schimbari radicale dar imposibil de realizat atata timp cat la butoane sunt politruci fara permis….

 10. Józsa 31 august 2012 at 18:02 - Reply

  Felicitari.. 🙂

Lasa un Raspuns »