Purtatori de vorbe si epoleti, degeaba

Magazin Salajean 16 decembrie 2009 0

Purtatori de vorbe si epoleti, degeabaInspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Salaj a organizat, ieri, o conferinta de presa la care a fost invitata sa participe mass-media locala, mai putin redactia Magazin Salajean. Explicatia pe care am primit-o din partea purtatorului de cuvant al IPJ Salaj, Nadia Serban, a fost una de efect: am uitat!.

Culmea este ca reprezentantul politiei nu uita sa-si sustraga, lunar, salariul din bancomat, alimentat in cazul sau cu banii contribuabililor. Iar daca purtatorul de cuvant al IPJ Salaj a uitat ca este remunerata din banul public (inclusiv al cititorilor ziarului nostru), pe aceasta cale dorim sa ii reimprospatam memoria cu aceasta informatie de interes personal si, de ce nu, chiar public.

Ca orice alta institutie de interes public, si IPJ Salaj are obligatia de a informa populatia cu privire la activitatile institutiei, tocmai pentru a transmite cetatenilor anumite date care, in cele mai multe cazuri, ii privesc. De data aceasta, insa, cititorii nostri au fost privati de transparenta politistilor salajeni, motiv pentru care noi, in numele unor purtatori de cuvant si epoleti, ne cerem scuze.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »