Punctul termic nr.9

Magazin Salajean 16 martie 2010 0

Autoritatile locale municipale vor amenaja si vor repara punctul termic nr.9, din vecinatatea Adapostului de noapte, astfel incat aici sa poata locui, in conditii de minima decenta, 12 tineri proveniti din centrele de plasament. De altfel, acestia ocupa de cateva luni spatiul respectiv, dar care nu le ofera nici macar utilitati atat de necesare unui trai cat de cat normal.

Pentru amenajarile necesare, consilierii locali au decis retragerea punctului termic din concesiunea Uzinei Electrice Zalau si trecerea in administrarea Directiei de Asistenta Sociala Comunitara pentru o perioada de 10 ani. Lucrarile de reabilitare si recompartimentare sunt mai mult decat necesare, avand in vedere ca fosta centrala termica de cartier se afla intr-o stare avansata de degradare.

In plus, dat fiind ca spatiul gazduieste si in prezent instalatii schimbatoare de caldura in stare de functionare, acestea trebuie izolate si protejate, astfel incat sa nu fie degradate de locatarii punctului termic si, totodata, sa nu puna in pericol vietile acestora.

Lucrarile presupuse de acest proiect social vor fi finantate dintr-o sponsorizare de 20.000 de lei primita de administratia locala de la SC Silcotub SA.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »