Pumni in gura si muscaturi de caine tratate la Urgenta

Magazin Salajean 24 octombrie 2006 0

Pumni in gura si muscaturi de caine tratate la UrgentaWeek-end plin pentru personalul Urgentei Spitalului Judetean Zalau, care a avut de tratat mai multe traumatisme cranio-faciale – ca rezultat al unor incaierari, muscaturi de caine, doua victime ale unor accidente rutiere, o victima forestiera si un tanar de 19 ani, din Zalau, care a suferit un accident sportiv.

Potrivit datelor oferite de biroul de presa al SJZ, victimele agresiunilor sunt din Bozna, Zalau, Chiesd, Jibou si Horoatul Crasnei, au varste cuprinse intre 19 si 34 de ani, medicii avand de carpit plagi datorate contuziei buzelor, traumatisme de hemitorace si traumatisme cranio-faciale. O persoana de 34 de ani, din Dolheni, a fost transportata la Urgenta, cu politraumatism, dupa ce creanga unui copac pe care-l taia, i-a cazut in cap. Victimele muscaturilor de caine sunt toate din Zalau.

Interesant de mentionat faptul ca nici una dintre victimele schimburilor de pumni – pentru ca banuim ca despre asta a fost vorba, nu au depus plangeri prealabile la politie, astfel niciunul dintre cazurile de agresiune tratate la Urgenta nu apare in evenimentele IPJ.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »