Protest spontan la Cadastru

Magazin Salajean 20 mai 2010 0

Protest spontan la CadastruAngajatii Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Salaj simt ca le-a ajuns cutitul la os si ca, oricat ar strange din dinti, nu mai pot tolera situatia in care se afla dupa noile incadrari in munca prin asimilare. Faptul ca au ramas in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, avand aceleasi atributii, dar fiind in schimb reincadrati prin asimilare, cumulat cu reducerea drastica a salariilor i-a adus in culmea disperarii. Ca urmare, la OCPI Salaj a fost declansat ieri un protest spontan, activitatea cu publicul fiind sistata.

Adunati pe holurile institutiei, cei 50 de angajati ai OCPI Salaj aveau un singur gand: sa atraga atentia autoritatile centrale asupra haosului din sistemul de Cadastru, sa isi obtina integral salariile si sa determine Autoritatea Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara sa revina asupra incadrarilor in munca prin asimilare. Protestul spontan a fost sustinut atat de angajatii din Zalau, cat si de cei sapte angajati ai Biroului Cadastrul Simleu Silvaniei, activitatea cu publicul privind domeniul de Cadastru fiind sistata la orele amiezii in ambele orase.

Presedintele Federatiei Sindicale Cadastru si Publicitate Imobiliara si liderul sindicatului din cadrul OCPI Salaj, Liviu Stirb, ne-a declarat ca protestul spontan nu a fost organizat de sindicat, insa este perfect justificat, dat fiind ca

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »