Prostitutie si talharie la Autogara

Magazin Salajean 24 august 2007 0

Dupa cum va informam in numarul nostru de ieri, in noaptea de luni spre marti, un barbat din Zalau a fost talharit de numitii Iuliu M., de 16 ani si Mariana Ancuta C., de 20 de ani, cercetata in alte doua dosare, unul pentru prostitutie si furt, iar celalalt pentru infractiunea de talharie.

Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Salaj, procurorul Rodica Vaida Pece, a oferit in cadrul conferintei de ieri, mai multe detalii referitor la acest caz. In urma cercetarilor efectuate reiese ca Mariana Ancuta C., in varsta de 20 de ani practica prostitutia. Aceasta, impreuna cu un minor de 16 ani, pe numele sau Iuliu M., de 16 ani, obisnuieste sa acosteze barbati aflati sub influenta bauturilor alcoolice, in special, in zona Autogarii, propunandu-le sa intretina relatii sexuale cu aceasta, in schimbul unor sume de bani, a precizat procurorul Vaida-Pece.

In noaptea de luni spre marti, Mariana Ancuta C. si-a acostat victima, respectiv pe Zamfir G. si pentru ca aceasta din urma a refuzat sa ii dea banii solicitati i-a aplicat cateva lovituri in zona capului. Mariana Ancuta C. si-a acostat victima aflata in stare de ebrietate (Z.G.) si pentru ca aceasta a refuzat sa ii dea suma de bani solicitata pentru intretinerea unor relatii sexuale, ajutata fiind de minor l-a impiedicat pe Zamfir G., iar in momentul in care au vazut ca victima a cazut i-au aplicat lovituri cu o piatra in zona capului pana cand victima a inceput sa sangereze, a adaugat procurorul.

Pe langa aceasta, cei doi agresori au sustras din buzunarul victimei suma de 96 de lei (960.000 de lei vechi) si un telefon mobil, in valoare de 150 de lei (1.500.000 de lei vechi), telefon care ulterior a fost restituit partii vatamate.

Masuri preventive

La propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau, impotriva inculpatei s-a luat masura arestarii preventive pe o perioada de 29 de zile, minorul fiind retinut pentru 15 zile. In momentul de fata se efectueaza cercetari pentru infractiunea de talharie fata de inculpata Mariana Ancuta C., asta pentru ca suma de 96 de lei a fost sustrasa prin violenta. Fata de minorul de 16 ani sunt efectuate cercetari pentru comiterea infractiunii de furt calificat, a mentionat procurorul Vaida-Pece.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »