Proiectul Promovam Romania si-a atins sopul

Magazin Salajean 26 octombrie 2007 0

Proiectul Promovam Romania si-a atins sopulIn opinia liberalilor salajeni, proiectul Promovam Romania s-a bucurat de un real succes si in judetul nostru. Proiectul s-a desfasurat atat pe raza municipiului Zalau, cat si a orasului Jibou, cu implicarea exclusiva a TNL Salaj. Prin acest proiect, oamenii si-au putut exprima dorintele vizavi de cum ar trebui sa arate un politician candidat la alegerile europarlamentare, a declarat ieri, in cadrul unei conferin[e de presa, vicepresedintele PNL Salaj, Dorel Oros. De asemenea, liberalul marturiseste ca nu se astepta ca participan[ii la proiect sa cunoasca problematica europeana, insa acest fapt se datoreaza lipsei de experien[a a electoratului la acest capitol.

In fond, proiectul in cauza a presupus culegerea de opinii din partea oamenilor, in diferite loca[ii din cele doua orase, pareri pe care electoratul le-a exprimat in scris. Majoritatea mesajelor arata ca oamenii doresc ca europarlamentarul sa fie tanar, cinstit, bine pregatit profesional si bun cunoscator al limbilor de circula[ie europeana, a mai adaugat Dorel Oros.

Prezent si el la conferin[a de presa, Raul Saracu[ Comanescu, presedintele TNL Zalau, tanar liberal direct implicat in actiunea amintita, a facut cunoscut faptul ca, in urma unei selectii, opiniile salajenilor vor fi inserate intr-o carte care urmeaza sa fie editata nu peste mult timp: Vom edita o carte care sa cuprinda principalele valori ce trebuie proiectate de politicienii liberali in Europa.

De remarcat ca, in judetul nostru, in doar 10 zile, s-au strans pana la 800 de mesaje, fapt care l-a determinat pe Dorel Oros sa afirme ca proiectul si-a atins scopul.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »