Proiectul ambulatoriului simleuan, aprobat de Consiliul Local

Magazin Salajean 26 februarie 2009 0

Proiectul ambulatoriului simleuan, aprobat de Consiliul Local

In urma Hotararii Consiliului Local al Primariei Simleu Silvaniei din data de 24 februarie 2009, s-a decis aprobarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventii (studiu de fezabilitate) pentru obiectivul de investitii Modernizarea, dezvoltarea si echiparea ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Orasenesc Simleu Silvaniei.

Totodata, contributiile financiare ale bugetului de stat si ale celui local pentru acest proiect vor cumula suma de aproximativ 407 mii de euro, din care 54.309 euro vor constitui aportul Primariei simleuane. Astfel ca, din suma totala a proiectului, 2 la suta va fi alocata din bugetul local al Primariei mai sus amintite, restul sumei pana la valoarea de 407 mii euro, reprezentand 13 la suta din valoarea proiectului, va fi alocata din fondurile bugetului de stat. Celelalte 85 de procente ce se vor adauga sumei de 407 de mii euro vor proveni din fonduri ale Uniunii Europene.

Primaria si Consiliul Local Simleu Silvaniei vor depune studiul de fezabilitate cu documentele necesare, iar contributia locala va avea valoarea finala dupa elaborarea proiectului tehnic si a detaliilor de executie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »