Proiecte de dezvoltare in Transilvania de Nord, editia a II-a, pe CD

Magazin Salajean 27 august 2010 0

Proiecte de succes finantate in cadrul diferitelor programe, in Transilvania de Nord, dar si documente fierbinti ale Comisiei Europene pe tematica redresarii economice si nu numai, sunt cuprinse intr-o noua publicatie marca ADR Nord-Vest. Cu alte cuvinte, este deja disponibila cea de-a doua editie a brosurii Proiecte de dezvoltare in Transilvania de Nord, publicata de Agentia de Dezvoltare Regionala (ADR) Nord-Vest in cadrul proiectului Centrul regional Europe Direct Transilvania de Nord, cofinantat de Comisia Europeana si Agentie. Brosura a fost publicata intr-un tiraj de 500 de CD-uri care pot fi obtinute, gratuit, la sediul ADR Nord-Vest, biroul de comunicare.

Capitolele cuprind titluri precum: Stimularea cresterii economice si identificarea de noi surse de dezvoltare economica; Bugetul Uniunii Europene; EUROPA 2020; Membrii Comisiei Europene 2010-2014; Extinderea si reabilitarea sistemelor de apa uzata din judetele Cluj – Salaj – Cluj-Napoca, Dej, Gherla, Huedin, Zalau, Simleul Silvaniei, Jibou, Cehu Silvaniei etc.

Reamintim ca prima editie a fost publicata in 2009, sub titlul Unde si cum putem obtine finantare pentru proiecte de dezvoltare in Transilvania de Nord. Strategia UE pentru Crestere & Locuri de Munca si fondurile structurale este disponibila pe http://europedirect.nord vest.ro/Document_Files/FinantariTransilvaniadeNord_6kn99l.pdf.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »