Programul Inscrieri timpurii, prelungit pana pe 1 decembrie

Magazin Salajean 16 noiembrie 2010 0

Programul Inscrieri timpurii, prelungit pana pe 1 decembrie

Salajenii care doresc sa petreaca o vacanta de iarna in Romania la tarife mai mici decat cele practicate de obicei pot profita de avantajele programului Inscrieri timpurii, organizat de catre Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT), in colaborare cu asociatiile si patronatele din turism. Pentru a veni in sprijinul turistilor, organizatorii au decis sa prelungeasca programul amintit pana la data de 1 decembrie 2010.

Astfel, cei interesati pot achizitiona de la agentiile de turism membre ANAT pachete turistice cu 20 la suta mai ieftine, se arata intr-un comunicat al Asociatiei. Singura conditie este sa achite integral respectivul pachet pana cel tarziu in 1 decembrie 2010. Pachetul achizitional poate fi pentru petrecerea Anului Nou, a Craciunului sau a concediului din sezonul de iarna, in intervalul 1 decembrie 2010-28 februarie 2011.

Programul promotional Inscrieri timpurii a fost lansat in 2005, exclusiv pentru litoral, de cateva agentii de turism touroperatoare. Patronatul ANAT s-a implicat incepand cu 2009, alaturi de celelalte patronate si federatii din turismul romanesc. Aceasta este prima editie de iarna a programului, la care s-au inscris circa 50 de hoteluri de 2, 3 si 4 stele din statiuni montane (Arieseni, Busteni, Gura Humorului, Poiana Brasov, Predeal, Sinaia etc.), statiuni balneare (Baile Olanesti, Covasna), zone de turism rural (Maramures, Bucovina, Marginimea Sibiului, Bran-Moieciu, Valea Mare), dar si de pe Litoral (Eforie Nord, Mamaia).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »