Programul bancilor de Paste

Magazin Salajean 2 aprilie 2010 0

Programul bancilor de PasteMajoritatea institutiilor bancare vor fi inchise de sambata pana luni, cu ocazia Sarbatorilor Pascale. Exceptie fac unele unitati care activeaza in cadrul marilor centre comerciale, care vor avea program special.

Unitatile teritoriale ale Bancii Comerciale Romane nu vor avea program cu publicul in perioada 3-5 aprilie. Clientii vor avea, insa, acces la conturi si vor putea efectua operatiuni bancare telefonic, si in perioada sarbatorilor, prin Alo 24 Banking BCR, disponibil zilnic intre orele 8.00 si 22.00, prin apelarea InfoBCR si prin internet. Punctele de lucru ale Bancii Comerciale Carpatica vor fi inchise pe parcursul celor trei zile, dupa ce vineri vor functiona dupa un program scurt.

Si BRD isi va inchide agentiile, exceptand-o pe cea din incinta Kaufland, care va functiona dupa programul hipermarketului. Clientii vor putea apela serviciul Vocalis intre orele 8.00 si 16.00, pentru ca in primele doua zile de Paste sa fie disponibile doar optiunile automate de interogare a soldului si consultare a ultimelor operatiuni aferente contului curent, precum si serviciul de asistenta de urgenta pentru posesorii de carduri bancare. Maine, Banca Transilvania va avea deschisa cel putin o unitate, in intervalul orar 9.30-12.30, pentru ca duminica si luni, ghiseele sa fie inchise. Programul call-centerului va fi non-stop. In perioada 3-5 aprilie nu vor avea program cu publicul nici CEC, OTP Bank, Raiffeisen Bank si Piraeus Bank.

Bancile au anuntat ca bancomatele si POS-urile vor functiona in conditii normale in perioada Sarbatorilor de Paste.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »