Programe

Magazin Salajean 20 decembrie 2006 0

Programul de functionare a casieriilor E.On Gaz Zalau

E.On Gaz Romania informeaza ca programul de lucru al casieriilor in saptamana 18 – 23 decembrie, a.c. este de luni pana vineri, intre orele 9 – 17.

Luni, 25 decembrie, respectiv marti 26 decembrie, casieriile vor fi inchise, urmand ca programul obisnuit intre orele (9 – 17) sa fie reluat de miercuri, 27 decembrie.

In ceea ce priveste programul de functionare a acestora in saptamana 1 – ianuarie 2007, acesta va fi comunicat in cursul saptamanii urmatoare.

Program de sarbatori la Oficiile Postale

Compania Nationala Posta Romana informeaza populatia in legatura cu programul de lucru al subunitatilor postale pentru perioada sarbatorilor de iarna. Astfel, in cursul zilei de sambata, 23 decembrie oficiile postale vor functiona cu program normal,in schimb, in data de 24, 25 si 26 acestea vor fi inchise.

Oficiile postale vor avea program de lucru normal sambata, 30 decembrie, iar in zilele de luni, 1 ianuarie si marti 2, ianuarie vor fi inchise. De asemenea, Posta Romana informeaza clientii ca trimiterile postale pot inregistra timpi de circulatie mai mari.

Rectificarea bugetului local pe anul 2006 – aprobata de consilierii locali

Consilierii locali au votat in sedinta de luni, proiectul de hotarare privind rectificarea bugetului local pe trimestrul IV 2006. Potrivit referatului atasat proiectului de hotarare, prin HCL nr.288 din 4 decembrie 2006, a fost diminuata suma de 1.800 RON, de la impozitul pe cladiri – persoane juridice.De asemenea, suma totala care mai trebuie diminuata este de 742, 22 RON. Astfel, veniturile impozitului pe cladiri la persoane juridice au fost reduse cu suma de 256,95 RON, iar veniturile la impozitul pe venit au fost majorate cu 256,95 RON, ca urmare a depasirii bugetului aprobat pentru luna decembrie.

Incepand cu 1 ianuarie 2007, se va infiinta o grupa de dietetica la Cresa din incinta Gradinitei Voinicel. Suma necesara pentru achizitionarea de mobilier, lenjerie pentru sugari, mese de infasat, mese de alimentatie, si pentru alte materiale este de 8,72 RON. In acest sens, consilierii locali au aprobat majorarea bugetului Asistentei sociale – pentru cheltuieli materialele Cresa, cu suma de 8,72 RON.

Avand in vedere decontul de subventie pentru transportul in comun la SC Transurbis, pentru luna noiembrie a.c., a fost aprobata majorarea bugetului pentru platile la subventiile transportului in comun de calatori. Astfel, bugetul a fost majorat cu suma de 12,38 RON. Consilierii locali au mai aprobat majorarea bugetului pentru iluminatul public – cheltuieli materiale, cu suma de 116, 00 RON.

Totodata, a fost aprobata majorarea veniturilor in ceea ce priveste cheltuielile in segmentul Invatamant, cu suma de 1,62 RON. Institutiile care vor beneficia de majorare a bugetului sunt: Grupul Scolar Mihai Viteazul, Scoala Gimnaziala Mihai Eminescu si Liceul Sportiv Avram Iancu Zalau. Consilierii locali au mai aprobat majorarea bugetului Scolii Gimnaziale Iuliu Maniu, pentru activitatea autofinantata cu suma de 1,75 RON, provenita din incasari de chirii. Propunerea de majorare a bugetului atat la partea de venituri din concesiuni si inchirieri, cat si la partea de cheltuieli, se datoreaza faptului ca din sumele provenite din chirii de la activitatile autofinantate se vireaza 50 la suta la bugetul local.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »