Program nou la oficiile postale

Magazin Salajean 2 martie 2010 0

Program nou la oficiile postaleSe schimba programul la oficiile postale din orase. Posta Romana anunta ca, incepand cu luna martie, oficiile postale din mediul urban, amplasate in localitati care nu sunt municipii resedinta de judet, nu vor avea program de lucru cu publicul in zilele de sambata.

In aceasta zi va fi sistata si activitatea de distribuire.

In cadrul Directiei Regionale de Posta Cluj-Napoca, in care este cuprins si judetul Salaj, vor fi afectate de aceasta masura oficiile postale din 39 de orase: Simleu Silvaniei, Jibou si Cehu Silvaniei (din judetul Salaj), Huedin, Campia Turzii, Turda, Dej, Gherla, Beius, Alesd, Beclean, Nasaud, Cavnic, Baile Borsa, Tasnad, Carei etc. Posta Romana a luat decizia reducerii programului de lucru din cauza volumului scazut de prestatii postale efectuate in zilele de sambata.

La nivel national, vor avea in continuare program de lucru cu publicul in zilele de sambata 107 oficii postale din mediul urban, amplasate in Bucuresti si in municipii resedinta de judet. Clientii pot obtine informatii suplimentare despre programul si serviciile oferite de subunitatile postale din toata tara, apeland serviciul de relatii cu clientii la numarul de telefon cu tarif normal 0219393, pentru Bucuresti, sau 0219393111, pentru celelalte localitati din tara.

Posta Romana detine o retea de peste 7.100 de subunitati postale raspandite la nivel national, distribuind saptamanal peste 11 milioane de trimiteri postale. Peste 580 de oficii postale din totalul de 1.200 de subunitati postale informatizate sunt incluse intr-o retea privata de date ce permite efectuarea de tranzactii securizate, se arata intr-un comunicat de presa al Companiei Nationale de Posta Romana.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »