Program artistic la gradinita din Marca

Magazin Salajean 9 februarie 2009 0

Program artistic la gradinita din MarcaPrima zi a lunii februarie a gazduit, in cadrul gradinitei din Marca, un frumos program artistic. Sub coordonarea educatoarei Angela Rosan, copiii din cele doua grupe ale gradinitei au organizat o reprezentatie artistica intitulata Carnavalul Iernii. Din informatiile oferite de educatoarea gradinitei, carnavalul a fost unul foarte reusit, copiii pregatindu-se cu o multitudine de masti, acestea reprezentand diferite personaje din povesti, din lumea animalelor sau din universul floral. De la prezentarea zanelor, printilor sau margaretelor, copiii au trecut si la interpretarea unui rol specific fiecarei masti, prin versuri si cantece. Participantii la carnaval, exceptandu-i pe cei mici, au fost parintii, bunicii in calitate de spectatori sau ca membri ai juriului.

La final copiii au fost premiati atat pentru frumusetea si complexitatea mastilor, cat si pentru prestatia artistica. Cei mici au primit diplome, diferite daruri oferite cu sprijinul Primariei locale.

Aceasta sarbatoare a copiilor a culminat cu un bal al mastilor, intreaga atmosfera evoluand sub forma unei intalniri mai speciale intre copii, parinti, educatoare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »