Produse traditionale, club si spatiu de joaca in Activ Plazza

Magazin Salajean 26 martie 2010 0

Produse traditionale, club si spatiu de joaca in Activ Plazza

Singurul mall din judet – Activ Plazza – isi diversifica oferta. Clubul Level, atractia complexului comercial, si-a deschis portile. In timpul saptamanii, zalauanii pot savura la ultimul nivel al mall-ului o cafea aromata, bucurandu-se de panorama deosebita a terasei, pentru ca in noptile de week-end sa fie invitati la diverse petreceri tematice organizate in incinta clubului.

De la inceputul lunii mai, la demisolul imobilului, pe o suprafata de aproximativ 800 de metri patrati, vor fi deschise aproximativ 20 de magazine cu produse alimentare traditionale. Dumitru Rus, managerul Euro-Activ, dezvoltatorul complexului comercial, spune ca initiativa are doua scopuri. Vrem sa venim in sprijinul producatorilor salajeni care nu au unde sa-si desfaca marfa si, in acelasi timp, sa oferim zalauanilor conditii civilizate pentru a-si face cumparaturile. Asta nu inseamna, insa, ca demisolul va fi transformat intr-o piata.

Va fi un spatiu amenajat corespunzator din punct de vedere sanitar-veterinar, a tinut sa precizeze Rus. In viitoarele locatii se vor muta producatorii care isi vand produsele in fiecare sambata in piata volanta de pe platoul din fata prefecturii. Cei interesati vor putea gasi aici carne si produse din carne, ciuperci, miere, lapte si brinzeturi, legume, fructe, oua, peste. Producatorii vor fi scutiti de plata chiriei pe o perioada de trei luni, dupa care li se va percepe o taxa mai mica decat cea platita pentru o taraba din piata.

Accesul se va face fie prin mall, fie pe drumul de servitute de langa Registrul Comertului.

Tot din luna mai, la etajul al treilea, pe o suprafata de 150 de metri patrati, va fi dat in folosinta un spatiu de joaca pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani. Parintii aflati cu treburi prin oras isi vor putea lasa aici copiii, care vor fi supravegheati de personal specializat, contra cost. De asemenea, spatiul poate gazdui si petreceri pentru cei mici, cu ocazia zilelor de nastere ori a altor evenimente.

Situat in centrul municipiului Zalau, in urma unei investitii de 3,5 milioane de euro, Activ Plazza este structurat pe sase nivele, cu o suprafata desfasurata de peste 5.000 de metri patrati.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »