Procurorii DIICOT il vor dupa gratii pe clujeanul acuzat de santaj sexual

Magazin Salajean 3 noiembrie 2010 0

Procurorii DIICOT il vor dupa gratii pe clujeanul acuzat de santaj sexual

Procurorii din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au atacat cu recurs decizia Judecatoriei Zalau care dispune cercetarea in stare de libertate a clujeanului acuzat de o tanara din Sarmasag ca a santajat-o sexual.

Procurorul sef al Biroului Teritorial Salaj din cadrul DIIICOT, Dan Budusan, ne-a declarat ca nu comenteaza decizia instantei de judecata, insa ca nu este de acord cu aceasta. Am atacat decizia Judecatoriei Zalau de respingere a cererii de arestare preventiva pentru 29 de zile a barbatului din judetul Cluj, acuzat ca ar fi santajat sexual o tanara din localitatea Sarmasag. Am depus recurs la Tribunalul Salaj, vineri urmand sa aiba loc judecata, a declarat procurorul Dan Budusan.

Potrivit sursei citate, barbatul este cercetat pentru comiterea a cinci infractiuni. In plus, pe durata investigatiilor, clujeanul a mai comis din nou una dintre infractiunile pentru care este cercetat, spargand adresa de mail a victimei desi a primit citatia de la organele de politie ca este cercetat penal.

Reprezentantii Judecatoriei Zalau au motivat in sustinerea deciziei de cercetare in stare de libertate faptul ca acuzatul nu prezinta pericolul de a comite o alta infractiune. Vom reveni cu amanunte.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »