Procent slab de promovabilitate la examenul auto

Magazin Salajean 7 noiembrie 2008 0

Procent slab de promovabilitate la examenul auto

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) din cadrul Institutiei Prefectului Judetului Salaj, a emis, in luna octombrie, aproape 5.000 de documente constand in certificate de inmatriculare, autorizatii provizorii si premise de conducere. Mai precis, SPCRPCIV a eliberat peste 1.240 de certificate de inmatriculare si aproape 3.000 de autorizatii provizorii. Cat despre permisele de conducere, din cele aproximativ 750 emise de SPCRPCIV Salaj, 61 la suta au fost preschimbate la solicitarea titularilor.

In ceea ce priveste activitatea referitoare la examinarea candidatilor care doresc sa obtina permisele de conducere pentru categoriile A, A1, B, C, CE, D sau E, in perioada amintita, aceasta s-a desfasurat in baza noilor prevederi legale in vigoare. Astfel, din cei 2.084 de candidati examinati la proba teoretica, au fost declarati admisi 430, ceea ce inseamna ca procentul de promovabilitate a fost de aproximativ 21 la suta.

Dintre persoanele care s-au prezentat la examenul teoretic in cursul lunii octombrie, 85 la suta au fost pentru obtinerea permisului de conducere categoria B. In ceea ce priveste proba practica, procentul candidatilor admisi este mult mai mare, acesta fiind de aproximativ 82 la suta din numarul candidatilor care au sustinut aceasta proba, si in acest caz, majoritatea persoanelor testate fiind pentru obtinerea permisului – categoria B. In total, conform datelor statistice inregistrate la nivelul lunii octombrie, promovabilitatea candidatilor

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »