Probleme feroviare in Salaj

Magazin Salajean 5 august 2008 0

Probleme feroviare in Salaj

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA face cunoscut prin intermediul unui comunicat de presa ca circulatia feroviara este in continuare afectata in nordul si vestul tarii, ca urmare a precipitatiilor abundente din ultimele zile. Printre sectiile de circulatie care se mentin inchise se numara si cele apartinand Sucursalei Regionale CF Cluj, Sectia Sarmasag – Zalau, intre statiile Sarmasag – Borla, ca urmare a unui pod inundat.

Astfel, pe relatia Zalau – Sarmasag, calatorii sunt transportati cu mijloace auto, care sunt puse la dispozitie de Regionala CF Cluj. De asemenea, Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA anunta ca, intre statiile Ileanda – Rastoci, circulatia a fost redeschisa.

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA recomanda publicului calator ca, inainte de efectuarea calatoriei, sa solicite informatii despre modificarile care s-au efectuat in circulatia trenurilor si intarzierile acumulate in parcurs la statiile si agentiile CFR din tara, sau la telefon 9521.

CFR SA ii asigura pe calatori ca toate masurile operative intreprinse de angajatii feroviari, pe sectiile de circulatie afectate de inundatii, au ca principal scop desfasurarea circulatiei feroviare in conditii de deplina siguranta.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »