Primul site pentru profesorii de geografie, in Salaj

Magazin Salajean 16 februarie 2010 0

Primul site pentru profesorii de geografie, in SalajUn site pentru profesorii de geografie din judetul Salaj, si nu numai, a fost recent infiintat, in sprijinirea lor in procesul instructiv-educativ. Site-ul www.geografiesj.ro este primul din Romania dedicat acestei categorii de cadre didactice.

Site-ul profesorilor de geografie ofera programe scolare in vigoare la disciplina geografie, documente legislative, modele de planificari anuale, semestriale si pe unitati de invatare, materiale necesare activitatii didactice, conferinte, simpozioane, parteneriate, precum si o galerie foto. Unele pagini sunt inca in lucru, astfel ca cei interesati vor trebui sa astepte ori chiar sa participe la dezvoltarea site-ului.

In vederea imbunatatirii continue a continutului site-ului goegrafiesj.ro, asteptam opiniile si propunerile dumneavoastra contructive. De asemenea, cei care doresc sa posteze diferite materiale pe acest site, sa ia legatura cu realizatorii si administratorii acestuia, a precizat inspectorul scolar de specialitate, Daroczi Iosif. Materialele existente pe site sunt proprietatea autorilor si este permisa folosirea acestora in activitatea didactica.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »