Primim la redactie

Magazin Salajean 9 noiembrie 2006 0

Stimate D-l Director

Suntem un grup de cetateni din comuna Pericei. Dupa Revolutie, noi, mai bine spus stramosii nostri, care intre timp ne-au mai parasit, 17 ani totusi vreme lunga pentru unii, am sperat ca vom recapata pamanturile pe care ni le-au luat colectivul fie el din Pericei sau Simleu.

Astfel, de fiecare data am depus cereri si acte doveditoare la primarii pentru legile 18, 1, 247.

Din pacate aceste cereri au cam disparut de la Primaria Simleu cu registru cu tot, asa ca noi nici acum nu avem titlu de proprietate. In schimb au altii, care sunt de prin Bucuresti, Ip, Pusta Vale sau chiar din alte tari. Noi avem in schimb procese peste procese, unele castigate, altele pe rol, pentru anulare de titluri care nu sunt puse in aplicare.

Noi folosim si cultivam terenurile respective din 1990, iar altii, avand acte, le intabuleaza, le vand si construiesc pe ele, se zvoneste, chiar fara autorizatie. Recent, in data de 4 noiembrie, in zori, si in noaptea de 7/8 noiembrie, coloane intregi de bascule de mare tonaj cara balastru distrugand pe veci terenul agricol.

Dorim sa atragem atentia opiniei publice prin intermediul ziarului dumneavoastra asupra unor anacronisme din institutiile publice in ajunul aderarii noastre in lumea cea buna.

Mai multi cetateni din Pericei

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »