Primim la redactie: Tov-ului a lu Nicoara, vremelnic director…

Magazin Salajean 12 septembrie 2011 0

Imi este foarte greu sa polemizez eu, un om care nu are cei sapte ani de acasa…, care nu stie sa se comporte civilizat in societate… care nu are… dar mai bine sa trec la subiect!

Acum trei zile, subsolul blocului D 35 a fost inundat din cauza colmatarilor canalului pluvial/menajer (nu am suficiente cunostinte in domeniu!) canal aflat in spatele blocului, canal care trebuie imperios sa fie intretinut de „onorabila” societate SC Citadin SA, pe care aveti onoarea sa o gestionati. In calitate de reprezentant al locatarilor Bl. D35, m-am deplasat la SC Compania de Apa Somes SA, am discutat/cerut ajutor d-lui director tehnic. Domnia sa mi-a dat informatiile necesare dupa care ne-a trimis la Primaria municipiului Zalau, care prin SC Citadin SA raspunde de intretinerea canalului pluvial. Am primit telefonul personal al dir. general ing. Nicoara Virgil… si acum incepe… o discutie contradictorie cu un needucat, platit din bani publici!

– Alo, a lu Nicoara de pe Somes, esti platit din bani publici, ai datoria sa rezolvi problemele ivite, in raport cu cetatenii si un reprezentant al unor cetateni ai municipiului Zalau, care-si spun pasurile… Datoria dumitale, mai, a lu Nicoara, era sa asculti cu atentie marita relatarea sesizarilor, sa vorbesti politicos, sa dispui masurile care se impuneau! Dar tu, care esti needucat… imi vorbesti „la per tu”, parca ne-am baut banii la acelasi birt, ba mai mult imi inchizi telefonul in timpul convorbirilor… Cine te-a invatat pe tine, mai director general

regional/vremelnic, sa inchizi in nas telefonul, fara sa oferi informatiile pertinente partenerului de dialog? Eu sunt presedintele unei asociatii care se ocupa cu apararea drepturilor/libertatilor cetatenilor, dar mai ales ne ocupam de apararea cetatenilor in raport cu abuzurile celor de teapa ta… In acest sens, imperios solicitam societatii SC Citadin SA si nu unui needucat, sa luati masurile care se impun pentru rezolvarea acestui neajuns ivit la bl. D35.

Pe data de 09.09.2011 o echipa de la SC Coral Impex SRL Cluj-Napoca se deplaseaza la Zalau pentru a face deratizarea/dezinfectia la subsolul bl. D35. Din pacate, eforturile financiare depuse de locatari pentru curatarea subsolului/refacerea instalatiei sanitare, sunt zadarnice…Din neglijenta unor oameni ca dumneata – „de la cap se impute…” – suntem nevoiti sa suportam noi, contribuabilii, consecintele nemuncii voastre!

Sper ca prezentele randuri sa te aduca cu picioarele pe… sau macar sa te educe putin…

PS: Astept un drept la replica, convorbirea telefonica a avut loc in prezenta unui martor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »