Primim la redactie: Pana cand?

Magazin Salajean 27 august 2009 0

Intalnirea cu directorii de scoli, din 25 august a.c, de la Inspectoratul Scolar Salaj, a debutat, cum era de asteptat, intr-o atmosfera calma si linistita, cu noutatile de rigoare, prezentate cu tact de inspectorul general Ioan Abrudan.

Numai ca atmosfera s-a transformat intr-una de urlet, dinspre micofon spre sala, in momentul care dl Abrudan l-a trimis la inaintare pe adjunctul sau, Istvan Szabo. Ridicand la maxim intensitatea decibelilor, acesta a incercat sa explice directorilor cum vor fi reduse cele 188 de posturi cerute de MECI in judetul Salaj. Numai ca la sfarsitul intalnirii explicatia dlui Szabo s-a dovedit a fi gresita.

Nu este prima data cand dl Szabo nu poate raspunde intrebarilor directorilor de scoli. I s-a intamplat si in sedintele anterioare: Asta tine de dna Oroianu, Asta tine de dl Lungu , Asta tine de dna Bocsa s.a., sunt cateva din raspunsurile date directorilor.

Sa ma ierte Dumnezeu, nu am nimic cu maghiarii. M-am nascut si am copilarit intr-un sat cu maghiari. Sunt oameni respectabili si de onoare.

Pana cand, stimate autoritati care conduceti destinele acestui judet, veti lasa sa ne mai streseze asemenea inspector?

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »