Primim la redactie: Casa din Bradet

Magazin Salajean 31 mai 2010 0

Primim la redactie: Casa din BradetMa numesc Pavel Pop din Zalau si am 82 de ani. In urma unui accident, soldat cu zdrobirea unui picior, in august 2007 am fost internat la Centrul de Recuperare Tratament si Ingrijire Casa din Zalau. Cu o oarecare retinere m-am internat si in luna aprilie 2010 la acelasi Centru. Am fost placut surprins de ce am regasit.

Ordine si disciplina, curatenie, tratament la ore fixe, medicamentele prescrise de medic fara sa se puna problema ca bolnavul sa fie trimis sa si le cumpere, hrana de calitate si indestulata la ore fixe. Personalul foarte amabil cu pacientul transportat in baza de tratament, ajutat, imbracat, dezbracat, spalat daca a fost cazul, lenjerie curata etc.

Medicii, asistentele si intreg personalul cu multa grija fata de bolnav. Intr-un cuvant unitate in progres. Nu este comparabila cu alte unitati sanitare.

Nu am rudenii in aceasta unitate, nici prieteni, constiinta ma obliga sa fac aceste insemnari si multumesc din suflet conducerii unitatii, medicilor, asistentelor si intregului personal de grija care o au fata de bolnavi.

Nu pot trece cu vederea sa nu arat preocuparea domnisoarei doctor Stemate Delia Paul cu cata rabdare cauta diagnosticul fiecarui bolnav, tratamentul de aplicat, vizita in saloane, tratament in saloane si buna vointa. Inca o data, multumiri.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »