Primim la redactie

Magazin Salajean 17 iunie 2008 0

Referitor la articolul INDIFERENTA SI NEREGULI privind alegerile locale, turul II, la Cehu Silvaniei, subsemnatul Vasile Cuceu, in calitate de primar inca in exercitiu, prin prezenta rog sa faceti publica pozitia mea, prin dreptul la replica, fata de cele declarete de domnul Balasz Arpad, vizavi de persoana mea.

Dumnealui ma acuza pe nedrept ca eu, din suparare pe electoratul cehan, nu ma mai intereseza ca reprezentantii din sectiile de votare sa fie platiti pentru munca prestata.

Aceasta afirmatie trebuia sa fie lansata in presa dupa ce eram consultat si eu, nu din auzite, din creatie populara orala asa cum multe s-au spus la adresa mea in aceasta campanie electorala.

Eu nu m-am amestecat in treburile Biroului Electoral Local, am tinut legatura cu aceasta si cu reprezentantii din sectii prin intermediul domnului secretar. Intr-una din zile dupa turul I, l-am intrebat cand facem plata pentru reprezentantii din sectii, atunci mi-a raspuns ca a convenit cu ei sa fie platiti in intregime, dupa turul II.

Am acceptat aceasta varianta fara sa mai comentez altceva.

Tacerea mea m-a costat, am ajuns in presa, am ajuns la televiziune

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »