Primim la redactie

Magazin Salajean 2 martie 2012 0

Buna ziua!

Am hotarat a va scrie si dvs. despre nemultumirea mea si a mai multor calatori, abonati ai CFR calatori.

Dupa ce ca trenurile REGIO care sunt puse la dispozitia calatorilor sunt intr-o stare morala si fizica jalnica, ele datand din anii 67, inauntrul lor simti cum ti se zguduie si clatina tot corpul, nemaiputand sa te controlezi de parca ai fi cu handicap sever… daca stai prea aproape de colegul de scaun risti sa te bati cap in cap cu acesta.

Azi, 1 martie 2012, ora 07:35, o noua defectiune a trenului REGIO pe relatia SARMASAG-JIBOU, care ne-a facut sa luam registrul de reclamatii care arata la fel de jalnic, mai precis era un fel de registru de comunicare, galbejit si innodat cu atata… am scris cu speranta…

Dupa ce ni s-a spus ca trenul va intarzia 30 de minute din cauza faptului ca va trebui sa soseasca o locomotiva de ajutor din Depoul JIBOU, care sa tracteze trenul defect… la urma urmei trenul a fost anuntat ca ANULAT.

Ce sa facem acum? Obositi, dupa o noapte nedormita petrecuta la munca, unii au facut galagie, altii au dat biletele inapoi… dar noi, abonatii, ce sa mai dam? Profesorii, muncitorii si alti calatori am luat drumul autostopului pe marginea soselei.

Ieri, 29 februarie 2012, trenul REGIO, care circula pe relatia Zalau-Jibou, cu plecare la ora 08:56 din gara Zalau, s-a defectat de mai multe ori pe traseu, de credeam ca nu o sa mai ajungem la destinatie.

In primavara anului trecut s-a defectat noaptea, cand mergeam la munca, la schimbul 3, de a trebuit sa incalecam peste araturile de primavara si sa ajungem la soseaua ce se afla la iesirea din localitatea Mirsid, spre Zalau.

Intr-o alta noapte, trenul a ramas defect in Gara MIRSID, de a trebuit sa vina o locomotiva de la Jibou sa ne ia si sa ne duca, dupa ce trecuse de miezul noptii.

De fiecare data cand plecam la munca, sau venim obositi spre casa, nu avem siguranta ca vom ajunge la destinatie…

Noi nu vrem decat ca serviciile care ni se ofera sa fie de calitate, asa cum si noi, de fiecare data, am platit aceste servicii.

V-am scris cu speranta ca cineva va lua atitudine si va inlocui aceste trenuri antice, care baga groaza in noi, calatorii!

Multumesc!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »