Primim la redactie

Magazin Salajean 7 iunie 2010 0

Subsemnatul, Chende Alexa, domiciliat in Zalau str. Porolissum nr. 84., va solicit sa veniti la fata locului pentru a constata si filma starea locuintei mele care este nelocuibila si pentru a se constata pagubele mele aceasta fiind a doua locuinta facuta de mine, prima fiind demolata.

Am solicitat si drepturile de mostenire ale sotiei mele decedata dupa tatal sau unde solicitand aceste drepturi intampin greutati pricinuite de surorile sotiei care au acaparat abuziv toate drepturile ei, sotia avand numai o sora vitrega de mama. Desi nu sunt surori notarul de stat Ioan Crecan a zis ca sunt surori. Solicit a mi se recompensa toate pagubele pricinuite de aceste la cele doua locuinte si la mostenirea cuvenita legal.

Mentionez ca acest teren pe care l-am defrisat de spini, cumnata Ghiurutan Aurica, sora vitrega a sotiei mele (decedata), doreste abuziv sa-l mosteneasca. La demolarea casei ne-a cedat un extras de carte funciara prin confiscare de la fostul proprietar de catre Statul Roman cu suprafata 6 ha 4741 mp teren conform cu inch 810/1958 si inch. 806/1971 nr. Top al parcelei 1570/5/7/2/1/a/a, privitor la sarcini, nu are.

Mentionez ca acest teren nu l-am putut obtine numai in baza acelui extras de carte funciara vechi care s-a distrus si a fost inlocuit iar primarul a dat ordin de demolare nefiind permise doua locuinte pe aceeasi strada platind impozit si datorii la stat din 1967 pana in anul 1988 cand a fost demolata casa in luna noiembrie. Pana sa termin a doua locuinta, am refacut zidurile surpate si acoperisul pentru a obtine si asigura familiei un adapost, fara a mai cere statului ajutor.

Casa, construita la nr. 84 in 1971-1977 cand m-am mutat in ea, dupa ce am tencuit-o interior si exterior momentan nu mai este locuibila deoarece a alunecat terenul din cauza lucrarilor de la Cemacon.

Va solicitam sa veniti la fata locului pentru a constata cele mentionate cu o echipa de televiziune pentru a putea acoperi toate doleantele mele reale si concrete.

Doresc sa fiu despagubit de cauzele produse de organele statului roman la cele doua locuinte construite personal si amenajarile terenului cu utilaje.

Va facem cunoscut ca mie nu mi s-a mai permis sa construiesc pe acest loc ca dupa demolarea casei mele in anul 1988 iar dupa 1990 altii au obtinut autorizatii de costructie.

Pe langa locul de munca am prestat zile si la CAP si prin Adunarea Generala am obtinut locul de casa si am cumparat legal 500 de mp teren iar la intabulare s-au intabulat numai 250 mp teren, desi contractul de vanzare-cumparare a fost de 500 mp dupa cum reiese din procesul verbal nr 1973, Consiliul Popular Zalau pentru stabilirea impozitului pe cladiri si terenuri, din data de 6 01 1974. La demolarea primei case de la nr. 66 mi s-au luat actele de catre Primarie si am ramas doar cu proiectul spunand ca am construit pe terenul statului, dar eu l-am cumparat cu acte dar nu am putut intabula de la CAP, nefiind decizie de intabulare de la CAP.

Va relatez ca din cauza locului de munca mi-am pierdut auzul dovedind ca am fost apt pentru serviciul militar. Va instiintez ca imi sustin toate declaratiile si dovezile sub juramant.

Va rog raspundeti daca sotia mea ar fi meritat aceste vile numite

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »