Primăria Zalău face angajări

Mihaela Oprea 18 decembrie 2012 4
Primăria Zalău face angajări

Opt locuri de muncă sunt vacante la nivelul Primăriei Zalău şi a SC Citadin SRL, firmă aflată în subordinea Consiliului Local. Consilierii au aprobat, în şedinţa ordinară de luni, 17 decembrie, două proiecte de hotărâre privind organigrama şi statutul de funcţii din cele două structuri.
Cele mai multe locuri sunt disponibile la SC Citadin SRL Zalău. “Organigrama şi statutul de funcţii supuse spre aprobare modifică numărul total de posturi, modificări determinate de necesităţi de ordin practic, semnalate în ultima perioadă, în special în modul de organizare al diferitelor compartimente, dar şi de înfiinţarea unui nou serviciu în cadrul unităţii. Numărul total de funcţii propuse este 241, din care: 170 muncitori, şase personal administrativ şi pază, 43 personal Tesa şi 22 personal industrial productiv, maiştrii şi şefi de echipă”, se arată în proiectul aprobat de consilieri.
Mai exact, este vorba de serviciul de iluminat public din municipiu. Începând de luna trecută, odată cu încheierea perioadei contractuale pentru firma care avea în administrare sistemul de iluminat public, atribuţiile au fost delegate firmei SC Citadin SRL Zalău. Prin urmare, la nivelul societăţii a fost necesară înfiinţarea unui nou serviciu care să aibă în administrare iluminatul public din municipiu. Acesta va funcţiona cu un număr total de şase angajaţi, crescând numărul de posturi al firmei de la 234 la 241. “Înfiinţarea serviciului privind administrarea iluminatului public din oraş presupune angajarea unor persoane calificate, întrucât activitatea presupune cunoştinţe de specialitate. Nu mi se pare că numărul de posturi alocate este unul mare, ţinând cont de volumul de muncă”, a afirmat primarul Zalăului, Radu Căpâlnaşiu.
În privinţa organigramei primăriei, structura actuală de personal este de 260 de posturi, dintre care trei demnitari, 208 funcţii publice şi 49 personal contractual. “Având în vedere necesitatea înfiinţării unui nou serviciu, care să preia atribuţiile privitoare la administrarea şi monitorizarea unităţilor de învăţământ din municipiu, a fost propusă înfiinţarea acestui serviciu prin redistribuirea unor posturi vacante din instituţie”, se arată în proiectul aprobat de consilieri. Doar că aceste posturi nu cresc prea mult numărul total de posturi din primărie. Prin noua organigramă au fost aprobate 262 de posturi, din care 3 demnitari, 211 funcţii publice şi 48 de personal contractual. Primarul a explicat că acest serviciu este necesar, întrucât unităţile de învăţământ din municipiu presupun un volum mare de muncă.
Căpâlnăşiu a precizat că noua organigramă de personal nu afectează posturile actuale, ţinând cont de faptul că şi la această dată sunt mai multe locuri vacante.

Comentarii

comments

4 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 18 decembrie 2012 at 18:52 - Reply

  din 241 persoane 170 muncitori ! restul ? tranrori !

 2. junja 20 decembrie 2012 at 18:39 - Reply

  Hai , bagati-va neamurile la salar sigur; acuma-i momentul.

  Traiasca capitalismul !

 3. ioan 23 decembrie 2012 at 15:21 - Reply

  cand se anunta examenul pt aceste posturii? la ce suma se ridica spaga? sa stiu sigur daca imi permit sa particip la ungerea pe post

 4. Anonim 28 decembrie 2012 at 15:11 - Reply

  hai ca trebuie sa intre lingaii lui capalnasiu in pita, ca de profesionalism si competenta bu are nimeni nevoie

Lasa un Raspuns »