Primăria Zalău expune la “Touristica”

Andreea Vilcovschi 25 octombrie 2012 2
Primăria Zalău expune la “Touristica”

Primăria municipiului Zalău participă, în perioada 2-4 noiembrie, 2012, la cea de-a şaptea ediţie a tîrgului de turism “Touristica”, găzduit de Polus Center Cluj-Napoca.

“Touristica” reuneşte expozanţi din întreaga ţară, de la agenţii de turism şi hoteluri, la regiuni turistice, publicaţii de profil şi organizaţii şi asociaţii turistice. La standul său, Primăria Zalău va prezenta materiale cu informaţii turistice, dar şi momente inedite, culinare şi artistice.

Vizitatorii târgului beneficiază de reduceri de early-booking de până la 30 la sută la vacanţele de sezon. Târgul poate fi vizitat în fiecare zi, în intervalul orar 10-22.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Alin 25 octombrie 2012 at 16:13 - Reply

    Ce sa expuna incompetenta lui Cacilnasiu?

    • Alin 25 octombrie 2012 at 16:15 - Reply

      Realizarile lui Talos cele mai importante materiale pe care le va expune Primaria

Lasa un Raspuns »