Primaria Marca va avea un sediu nou

Magazin Salajean 22 iunie 2007 0

Viceprimarul comunei Marca, Borzasi Iuliu, ne-a declarat ca printre prioritatile autoritatilor locale din aceasta perioada se afla constructia a doua locatii noi pentru Primarie una in comuna si cealalta in satul Lesmir.

Primul proiect va prinde contur incepand din aceasta saptamana cand se vor pune bazele unui nou sediu, in care va functiona Primaria Marca. Licitatia pentru desemnarea firmei castigatoare a avut loc luna trecuta. Lucrarile de constructie a noului sediu al primariei vor demara peste cateva zile. Valoarea proiectului se ridica la suma de 600.000 de lei, banii fiind alocati de Guvernul Romaniei, a adaugat viceprimarul Borzasi.

Al doilea proiect vizeaza constructia unei noi locatii pentru Caminul Cultural din satul Lesmir. Prima transa de bani am primit-o anul trecut (100.000 de lei), cand am reusit si demararea lucrarilor. In cursul acestui an ni s-a alocat si a doua transa de bani (100.000 de lei) si astfel vom putea finaliza lucrarile cat mai repede posibil, a afirmat Borzasi.

Amenajari si reabilitari

Alte doua proiecte care vor fi demarate de autoriatile locale din comuna Marca vizeaza reabilitarea acoperisului a doua unitati de invatamant in satul Port, si in Marca. Valoarea ambelor proiecte se ridica undeva la suma de 150.000 de lei. Speram ca in perioada imediat urmatoare sa putem demara lucrarile, a spus viceprimarul Borzasi.

Referitor la partea de infrastructura, se are in vedere constructia unui pod peste raul Barcaul Vechi, in satul Sumal.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »