Primaria depoziteaza mizeria de pe strazi in curtile oamenilor

Magazin Salajean 11 martie 2010 0

Primaria depoziteaza mizeria de pe strazi in curtile oamenilorLocalnicii de pe strada Oborului din Zalau sunt nemultumiti ca lucratorii Directiei de Administrare a Domeniului Public, serviciu aflat in administrarea municipalitatii, depoziteaza pe locul fostului targ de animale zapada si gunoaiele colectate de pe strazile municipiului. Oamenii spun ca in timpul iernii, cand vremea se incalzeste, iar omatul incepe sa se dezghete, apa le inunda curtile si gradinile.

Daca mai bate si un vant puternic precum cel de azi (ieri – n. red.), sticlele de plastic si gunoaiele sunt purtate pana la noi in curte. Iar pe strada avem ditamai noroiul, se plange proprietara unei case din vecinatatea oborului.

Gard in gard cu fostul obor sta o femeie de peste 80 de ani. Batrana a asistat neputincioasa intreaga iarna la numeroasele transporturi de zapada, dar tare se teme ca mica gradina din spatele casei a avut de suferit din cauza sarii amestecate prin zapada culeasa de pe drumuri. Vedem la primavara, daca mai ies rasadurile, spune femeia.

Reprezentantii autoritatilor locale dau de inteles ca localnicii exagereaza si se justifica precizand ca depozitarile s-au facut doar ocazional. Pe terenul fostului obor, proprietate a Primariei Zalau, s-a depozitat, ocazional, zapada adunata de pe langa bordurile din oras. In ceea ce priveste acuzatiile ce ni se aduc, mentionam ca zapada topita, din cele doua transporturi, ar fi putut sa ajunga, cel mult, in gradina care este in vecinatatea terenului, si nicidecum in curtile oamenilor spune Radu Nistorescu, administratorul public al municipiului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »