Prezentare de modă Irina Schrotter pentru copiii cu sindrom Down

Magazin Salajean 19 aprilie 2011 0

Prezentare de modă Irina Schrotter pentru copiii cu sindrom Down

Un eveniment fashion a avut loc, ieri, la Zalău, unde publicul a putut admira 40 de ţinute din colecţia vară 2011 semnată de Irina Schrotter. Manifestarea organizată de consilierul premierului Emil Boc, Andreea Paul Vass, a fost dedicată copiilor diagnosticaţi cu sindrom Down şi aflaţi în îngrijirea Asociaţiei Sindrom Down din Cehu Silvaniei.

Prezentarea de modă a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, iar intrarea a fost gratuită, publicul putând face donaţii în bani în urne amplasate în sala de spectacol. Acesta va fi cel de-al doilea eveniment caritabil organizat de Andreea Paul Vass pentru Asociaţia Sindrom Down din Cehu Silvaniei, după un concert caritabil organizat în 2009, când suma obţinută din donaţiile participanţilor a fost de 9.000 de lei. „Este deosebit de important să fim alături de aceşti copii şi mă bucur că am găsit sprijinul necesar pentru a putea organiza acest eveniment”, a spus Andreea Paul Vass, într-o conferinţă de presă.

Irina Schrotter: „Zalăul e un oraş neîngrijit şi trist”

În acelaşi cadru, creatoarea de modă Irina Schrotter a mărturisit că s-a aflat pentru prima dată pe meleaguri sălăjene şi că i-a atras atenţia Zalăul, „un oraş la fel de neîngrijit şi la fel de trist ca şi Iaşiul”. Creatoarea de modă a declarat că nici măcar nu poate spune că Zalăul este un municipiu în plină construcţie şi a dat vina pentru această situaţie pe administraţia locală. Din fericire, a constatat Irina Schrotter, zălăuanii mai zâmbesc încă pe stradă, acesta fiind, totuşi, un lucru care îndeamnă la optimism.

Referitor la cele 40 de ţinute care au putut fi admirate ieri pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, Irina Schrotter a precizat că ele fac parte din colecţia de vară 2011, reprezentând atât linia de zi, cât şi vestimentaţie elegantă. „Vom dezvălui publicului şi câteva trick-uri şi îi vom povesti câteva din experienţele vestimentare pe care le-am avut în ultimii 20 de ani. Gusturile românilor sunt foarte complicate”, a adăugat Irina Schrotter.

La finalul prezentării de modă au fost extrase şi câteva nume din urna unde s-au strâns donaţiile în bani, cei astfel nominalizaţi primind surprize constând în ţinute semnate Irina Schrotter pentru gestul lor umanitar.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »