Premii Salajul merita si mai mult! pentru elevii si profesorii din Salaj

Magazin Salajean 18 decembrie 2008 0

Premii Salajul merita si mai mult! pentru elevii si profesorii din Salaj

Elevii si profesorii din Salaj care au obtinut rezultate importante prin participarea la competitii si olimpiade cu caracter educational au fost premiati cu diplome de merit si au primit din partea organizatorilor si o recompensa in bani. Evenimentele au avut loc in cadrul primei editii a decernarii premiului Salajul merita si mai mult!, actiune initiata de Consiliul Judetean (CJ) Salaj, cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Salaj. Astfel, in fiecare seara, de la ora 18, in perioada 16-19 decembrie, in sala de sedinte a Consiliului Judetean Salaj, vor fi acordate premii pentru rezultate exceptionale pentru sectiunile: educatia salajeana, cultura Salajului, sport Salaj si parteneri socio-economici salajeni.

La prima parte a decernarii premiului Salajul merita mai mult, pe sectiunea educatie, Tiberiu Marc, presedintele CJ, le-a prezentat celor prezenti importanta de a recunoaste valoarea umana. Premiile vizeaza rezultatele deosebite la concursuri si olimpiade, initiativa in viata educationala, atat a elevilor, cat si a dascalilor. Vrem astfel sa facem un obicei din a premia resursa umana, sa apreciem cultura salajeana, a afirmat Marc. Si inspectorul general scolar al ISJ Salaj, Ioan Abrudan, s-a aratat multumit de initiativa consiliului judetean de a rasplatit performanta elevilor si cadrelor din invatamant din judet.

Au fost premiati profesorii coordonatori la concursurile scolare si elevii care au adus premii importante in cadrul educational salajean:

Elevii de gimnaziu:

– Putina Andrada – Sc. gimn. Mihai Eminescu Zalau – Premiul III la etapa nationala a Olimpiadei de limba si literatura romana;

– Pop Adina Andreea – Gr. Sc. Ioachim Pop Ileanda – Premiul II la etapa nationala a Concursului Stiinte pentru juniori;

– Muresan Horea – Sc. gimn. Mihai Eminescu Zalau – Premiul III la etapa nationala a Concursului National de Chimie Raluca Ripan.

Elevii de liceu:

– Turcas George Catalin – C.N. Simion Barnutiu Simleu Silvaniei – Mentiune si medalie de argint la etapa nationala a Olimpiadei de matematica si Medalie de argint la concursul international de matematica Western China Mathematics Olympiad;

– Pop Claudia Mihaela – C.N. Silvania Zalau – Premiul II la etapa nationala a Olimpiadei Stiinte pentru Juniori si medalie de bronz la etapa internationala a Concursului Stiinte pentru Juniori Taiwan;

– Ivan Sergiu – C.T. Alessandru Papiu Ilarian Zalau – Premiul special pentru inovatie si transfer tehnologic in cadrul Festivalului Stiintei, editia I.

Elevii din invatamant special – Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Speranta Zalau:

– Tamas Ligia – Distins la activitati practice cu caracter terapeutic;

– Parno Vasile – Distins la activitati practice cu caracter terapeutic;

– Runcan Paul – Premiul II la etapa nationala a concursului de dans modern pentru persoane cu dizabilitati.

Consiliul Judetean al Elevilor:

– Madalina Petrean – C.T. Alessandru Papiu Ilarian Zalau – Presedinte al Consiliului Judetean al Elevilor (CJE) in perioada 2008, responsabila cu implementarea ideii de CJE in judetul Salaj si initiatoare a diverse proiecte educationale pe teme sociale si de mediu.

– Dobocan Carmen – C.N. Silvania Zalau – Presedinte al Consiliului Judetean al Elevilor in perioada 2006-2008; responsabila cu implementarea ideii de CJE in judetul Salaj si initiatoare a diverse proiecte educationale pe teme sociale si de mediu.

– Nicoara Sergiu – C.N. Silvania Zalau – Locul I la Concursul National de proiecte antidrog Impreuna si mebru al echipajului D.U.S.T (Drogul Ucide Speranta Tinerilor);

– Dragan Vlad – Sc. gimn. Silvania Simleu Silvaniei – Premiul I la sectiunea Mici inventatori in cadrul Festivalului Stiintei, editia I.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »