Premii pentru contabilii salajeni

Magazin Salajean 23 septembrie 2011 0

Premii pentru contabilii salajeni

Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati a sarbatorit in urma cu doua zile, 90 de ani de la infiintare. Evenimentul, care a concis si cu cea de-a saptea editie a Zilei Nationale a Contabilului Roman, a fost marcat si la Zalau, de autoritati judetene si locale, precum si de zeci de contabili si experti contabili. Acestia au discutat despre calitatea serviciilor contabile si accesul intreprinderilor mici si mijlocii la finantari. In cadrul manifestarilor dedicate evenimentului, s-au acordat diplome de merit unor firme membre CECCAR si unor persoane nominalizate de Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati.

Pe primele trei locuri s-au clasat societatile: Anacont SRL din Zalau (locul I), SC Albert Financiar SRL Zalau (locul II), SC Analitic SRL Zalau si Consult Clau SRL Zalau (ambele pe locul III), in realizarea clasamentului s-a tinut cont de cifra de afaceri, numarul de clienti si de angajati. Diplome de merit s-au acordat pentru: Aurica Boariu, Ana Babos, Maria Rus, Marin Constantin Cuceu, Kulcsar Szabo Andras, Barna Ilona Marta, Dorina Onaciu, Claudia Lupou, Vasile Radu Crisan si Floare Culda, iar medalii aniversare fostilor presedinti CECCAR Filiala Salaj, Dumitru Matei si Vasile Terhes.

Despre semnificatia acestei sarbatori, despre istoricul si rolul muncii contabile in societate a vorbit Sanda Guia, membru in Consiliul Superior CECCAR, care a adus la Zalau mesajul presedintelui organizatiei nationale CECCAR, Marin Toma. Aceasta a subliniat faptul ca prin meseria sa, contabilul este un aparator al interesului public si ca profesia contabila din Romania are un trecut care se constituie intr-o comoara. Totodata, a subliniat ca CECCAR este singurul organism din Europa care are o remarcabila dezvoltare teritoriala, numarand peste 60.000 de membri si 400 de salariati.

Asa cum a informat Alexandru Tamba, presedintele filialei Salaj, CECCAR este organismul reprezentativ al profesiei contabile din Romania, autonom neguvernamental, non-profit si de interes public. Are o mare dezvoltare la nivel national si este reprezentat in toate judetele prin filiale teritoriale. Filiala Salaj cuprinde 630 de membri, din care 288 sunt experti contabili, 172 contabili autorizati, 43 membri stagiari, experti contabili si contabili autorizati, 47 societati comerciale de expertiza contabila si contabilitate si 80 de evaluatori.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »