Premieră în Sălaj!

magazinsalajean 20 septembrie 2012 6
Premieră în Sălaj!

Salajenii care cauta personal pentru ingrijire copii, menaj sau ingrijire varstnici pot apela din aceasta toamna la serviciile unei firme nou create in Zalau. Aceasta este prima si unica unitate de acest gen din judet care isi ofera serviciile ca mediator de personal casnic.
Firma Perfect Acord din Zalău a fost creată, aşa cum am aflat de la administratorii ei Focşa Rodica si Nistor Ioana, pentru a pune la dispoziţia familiilor din Sălaj un cadru organizat de selecţie si plasare personal casnic.
“Demersul nostru vine in intampinarea problemelor cu care se confrunta familiile in momentul in care au nevoie de o persoana de incredere si cu experienta care sa le supravegheze copilul, sau sa le ingrijeasca varstnicul. Firma acorda asistenţă în selecţia şi recrutarea de personal pentru: îngrijire şi supraveghere copii permanent( bone, babysitter) sau ocazional, cand copilul e bolnav sau parintii lipsesc de acasa; supraveghere şcolari după orele de curs, meditatii; îngrijire şi companie vârstnici, bolnavi; menaj în apartamente, vile, etc”.
Baza de date de care dispune firma este consistenta, cuprinde persoane cu vasta experienta in domeniu, d-nele administrator inisistand pe rigurozitatea cu care se face selectia acestora. Se organizează un proces de recrutare profesionist care include interviul şi verificarea referinţelor pentru fiecare candidat. O etapă obligatorie şi extrem de importantă este evaluarea psihologică, în urma căreia sunt evidentiate principalele insusiri de personalitate, structura motivationala, potenţialul intelectual, disponibilităţile de adaptare. Aceste informatii sunt extrem de utile pentru a face alegerea persoanelor potrivite pentru interviul cu familia, tinand cont bineinteles si de pretentiile acesteia. Interviul se derulează la sediul agenţiei, propunandu-se familiei 3-4 persoane cu care sa discute.
Pe de alta parte, prin activitatea firmei sunt ajutaţi şi cei care caută un job in domeniul serviciilor casnice.
În această perioadă, după cum au dezvăluit administratorii, se finalizeaza demersurile pentru autorizarea societăţii prin Ministerul Muncii în vederea organizării la Zalău de cursuri de iniţiere şi calificare pentru meseria de „Babysitter”, la absolvirea cărora se vor primi diplome recunoscute in tara si strainatate. Persoanele interesate se pot deja adresa firmei pentru inscriere la prima serie.
Pentru mai multe informatii puteti contacta reprezentantii firmei la telefon 0757-547979 şi 0756-283655, pe e-mail: perfectacord@gmail.com sau pe site-ul agenţiei www.perfectacord.ro.
(P)

Comentarii

comments

6 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 20 septembrie 2012 at 18:56 - Reply

  pana si biserica ortodoxa ii face reclama firmei asteia! la sf, vineri sunt afise pe stalpii bisericii, iar popa ghiurca nu uita sa pomeneasca de ea in slujba :))

 2. Anonim 20 septembrie 2012 at 19:19 - Reply

  La cate greseli gramaticale sunt in articol, bag mana in foc ca e scris de Mihaela Moldo(van)!

 3. LOCATARII CENTRULUI 21 septembrie 2012 at 12:11 - Reply

  ideea este foarte buna dar trebuie sa avem rabdare si sa pregatim oameni seriosi! in alte tari cum se poate? felicitari pentru curaj si sa va reuseasca ce v-ati propus ! succes domnelor!

 4. Anonim 21 septembrie 2012 at 13:31 - Reply

  nu am auzit de servicii de mediator de personal casnic, poate servicii de plasare a forte de munca?

 5. Anonim 21 septembrie 2012 at 14:25 - Reply

  sau servicii de intermediere…

 6. ehei! 24 septembrie 2012 at 00:30 - Reply

  sunt meserii de viitor dar prost platite cine absolva un curs din asta pleaca din tara pentru mai multi parai!

Lasa un Raspuns »