Premiati la Bucuresti pentru mesaje antidrog

Magazin Salajean 29 septembrie 2008 0

Trei elevi din Salaj vor fi premiati in perioada imediat urmatoare pentru un mesaj muzical antidrog cu care au reprezentat judetul la sectiunea creatie muzicala, la faza nationala a concursului Mesajul meu antidrog.

Astfel, Lavinia Ciobanu, Lorena Neaga si Alexandru Cosma, de la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu Simleu-Silvaniei, coordonati de profesorul Camelia Barsan, sunt, invitati la Bucuresti, la festivitatea de premiere organizata la Palatul Copiilor, pentru a li se acorda Premiul pentru mesaj pozitiv transmis cu piesa Deschide-ti ochii.

Concursul este organizat de Agentia Nationala Antidrog, in parteneriat cu ministerul Educatiei si Cercetarii si are ca obiectiv general constientizarea intregii populatii, in special a copiilor si tinerilor, prin programe de prevenire asupra consumului de droguri, in scopul intaririi influentei factorilor de protectie si al reducerii factorilor de risc. Este pentru al treilea an consecutiv cand Salajul are castigatori la acest concurs, editia de anul acesta fiind cea de-a cincea organizata.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »