Prefectura vrea si ea la taieri de panglica

Magazin Salajean 13 octombrie 2010 0

Prefectura vrea si ea la taieri de panglicaPrefectul Vegh Alexandru si subprefectul Onorica Abrudanu si-au exprimat nemultumirea, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, vizavi de decizia municipalitatii de a nu invita reprezentantii Guvernului in teritoriu la receptiile unor investitii importante pentru Zalau. In acest sens, cei doi au dat ca exemple receptia ultimelor sase blocuri ANL construite in cartierul Viitorului, precum si pe cea a soselei de centura a municipiului.

Tinand cont ca vorbim despre proiecte de milioane de euro, care au beneficiat de finantare guvernamentala, ar fi fost normal ca autoritatile locale sa ne invite si pe noi, in calitate de reprezentanti ai Guvernului in teritoriu, la receptii, a precizat prefectul. Unii nu au niciun interes sa vorbeasca si despre activitatea Guvernului in aceste vremuri grele, a tinut sa adauge Onorica Abrudanu.

In replica, Radu Capilnasiu, primarul municipiului Zalau, a spus: Noi nu am facut o inaugurare a soselei de centura, momentul a fost de deschidere oficiala pentru traficul rutier. Asteptam ca primul ministru sa deblocheze situatia, asa cum a promis la un moment dat, in ceea ce priveste tronsonul al doilea al soselei de centura. La finalizarea acestuia, cand soseaua de centura isi va indeplini rolul in totalitate, vom organiza un moment festiv la care vom invita si reprezentantii Guvernului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »