Prefectura va realiza un Catalog al ONG-urilor salajene

Magazin Salajean 12 octombrie 2006 0

Prefectura va realiza un Catalog al ONG-urilor salajeneIntalnirea reprezentantilor organizatiilor neguvernamentale de tineret cu prefectul Andrei Todea, s-a desfasurat marti, la sediul Institutiei Prefectului Salaj. Principalele subiecte abordate in cadrul intalnirii au fost cele referitoare la realizarea unei baze de date in vederea tiparirii unui catalog al ONG-urilor din Salaj, imbunatatirea modului de colaborare dintre institutiile publice si organizatiile neguvernamentale, realizarea unui program al principalelor actiuni organizate de ONG, pana la finalul anului in curs.

In ceea ce priveste realizarea unui catalog al ONG-urilor active din judet, prefectul Andrei Todea a tinut sa transmita participantilor la reuniune ca aceasta initiativa poate fi privita ca o continuare a actiunilor pe care Institutia Prefectului le deruleaza in scopul impulsionarii ONG-urilor, a unei bune colaborari cu acestea, in vederea realizarii cat mai multor actiuni adresate tinerilor si comunitatilor din care acestia fac parte. Prefectul Andrei Todea este convins ca, pana la inceputul lunii decembrie, persoanele desemnate din cadrul Institutiei Prefectului, in colaborare cu ONG-urile, vor realiza baza de date si vor lucra la macheta catalogului, astfel incat acesta sa poata fi realizat pana la finalul anului in curs.

Pe de alta parte, in ceea ce priveste colaborarea cu ONG-urile, prefectul Todea i-a asigurat pe participanti ca Institutia Prefectului va continua sa fie deschisa, astfel incat va oferi sprijinul oricarei initiative venite din partea organizatiilor neguvernamentale din Salaj, in scopul realizarii a cat mai multor proiecte comune.

Reuniunea de lucru de marti face parte dintr-un proiect initiat de Institutia Prefectului, intitulat Forum ONG. In cadrul acestuia, in acest an, au mai avut loc doua astfel de sedinte de lucru. Urmatoarea intalnire a fost programata pentru data de 5 decembrie 2006, cand vor fi invitati sa participe reprezentantii tuturor organizatiilor neguvernamentale din judet, iar unul din punctele de pe ordinea de zi va fi prezentarea machetei Catalogului ONG-urilor salajene.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »