Prefectura se implică în proiectul de amenajare a Văii Agrijului

Olivian Vadan 1 august 2012 2
Prefectura se implică în proiectul de amenajare a Văii Agrijului

Prefectul judeţului Sălaj, Filonaş Chiş, a iniţiat miercuri o întâlnire de lucru având ca temă stadiul derulării proiectului de amenajare a Văii Agrijului. În acest cadru, reprezentantul Administraţiei Bazinale de Apă Someş-Tisa, Ana Semerean, a făcut cunoscut că proiectul amintit a fost demarat încă din 2007, însă din cauza sursei de finanţare scăzute, investiţia a fost abordată punctual, fiind soluţionate cu prioritate “meandrele” din comuna Creaca. Prin urmare, în opinia Anei Semerean, subiectul impune o abordare integrată, în prezent lucrându-se la extinderea Studiului de Fezabilitate pe întregul cursu al Văii Agrijului.

În cadrul întâlnirii, dirigintele de şantier a adăugat că a fost efectuat un inventar al lucrărilor afectate de viituri, cu menţiunea că tronsonul reprofilat al cursului de apă nu a revenit pe vechiul traseu în urma ploilor abundente din perioada 10-11 iunie. “Problemele care au apărut sunt cauzate de abordarea neintegrată a proiectului”, a arătat acesta.
Referitor la situaţia lucrărilor afectate de viituri, societatea care implicată în proiect a asigurat conducerea Instituţiei Prefectului că acestea vor fi refăcute în termen de o lună. De asemenea, prefectul judeţului a solicitat reprezentantului Administraţiei Bazinale de Apă Someş-Tisa să pună la dispoziţia Instituţiei Prefectului o situaţie cu proivire la stadiul proiectelor derulate la nivelul judeţului Sălaj de către această organizaţie. Pe baza acestor informaţii , prefectul judeţului va face demersurile necesare pentru finanţarea lucrărilor aflate în derulare şi prioritizarea lucrărilor de investiţii importante pentru judeţul Sălaj.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. IOAN DUSCAS 1 august 2012 at 21:28 - Reply

    NISHTE GUNOAIE DE DOI BANI REPREZINTA STANGA IN SALAJ ! NISHTE ANALFABETZI TROGLODITZI ISHI PERMIT SA MA RIDICULIZEZE ! SOKOTEALA ESTE DE LA CAP LA COADA LEGATA DE MOSHTENIRILE MELE UNDE ACESHTI PRAPADITZI ASHA NUMITZI SOCIALISHTI AU FOST MAI HARNICI DECAT MINE ! CICA BUNICUL MAMEI MELE AR FI DIN POPENI SENS IN CARE APAR O GRAMADA DE INSCRISURI OFICIALE ! CINE O MAI FI DE PRIN POPENI OARE ? MA TOT INTREB EU ASHA CA PROSTU ! S-AR PAREA KA EXACT FILONASH ! FECHETE FILONASH SAU CHISH KA-I TOT UNA ! SHI CINE CREDETZI KA O FI IN PRIMA LINIE A CELOR CE CAUTA PE ORICE CALE DISCREDITAREA MEA ? TOT FILONASH !

    • Anonim 2 august 2012 at 09:33 - Reply

      Am impresia ca halul in care scrieti va discrediteaza.

Lasa un Raspuns »