Prefectul, nemultumit de activitatea de deszapezire a drumurilor

Magazin Salajean 21 decembrie 2010 0

Prefectul, nemultumit de activitatea de deszapezire a drumurilor Prefectul de Salaj, Vegh Alexandru, s-a aratat nemultumit, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, vizavi de activitatea firmei de deszapezire a drumurilor judetene si nationale. Sincer, nu sunt multumit in totalitate de modul cum au actionat pana in prezent cei care se ocupa de deszapezirea drumurilor nationale si judetene. Actiunile lor lasa de dorit, a spus prefectul. Acesta a facut un apel catre cei care au in atributii activitatea de deszapezire a acestor drumuri, in speta firma salajeana Trans Bitum, sa isi dea cu adevarat interesul pentru a curata carosabilul de zapada.

Reamintim ca, in urma cu cateva zile, mai precis dupa caderea primilor fulgi de zapada, pe foarte multe drumuri nationale si judetene din Salaj circulatia era mai mult decat ingreunata, cu toate ca autoritatile sustineau ca la noi, nu sunt probleme, decat ca se circula greu, in conditii de iarna. No comment.

In alta ordine de idei, la intalnirea cu presa a fost prezent si Cristian Mihai Lazar, elev in clasa a X-a la Colegiul National Simion Barnutiu Simleu Silvaniei, care a fost selectat sa detina functia de Prefect pentru o zi, in cadrul unei campanii initiate de Institutia Prefectului Judetului Salaj, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean. Elevul a participat ieri la activitatile incluse pe agenda de lucru a prefectului Vegh Alexandru, ocazie cu care a facut cunostinta cu structura organizatorica a Institutiei Prefectului, dar si cu modul in care aceasta funtioneaza.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »