Poveste de Craciun

Magazin Salajean 31 decembrie 2008 0

Poveste de Craciun

Seara zilei de 23 decembrie 2008 a adus in fata publicului simleuan un nou spectacol de Craciun. Desfasurat in cadrul Casei Armatei din Simleu Silvaniei, spectacolul a avut ca element central strangerea de fonduri pentru un grup de cinci copii cu dizabilitati locomotorii. Ideea spectacolului denumit Poveste de Craciun, cat si organizarea acestuia s-au derulat cu sprijinul Silvanei si al lui Ovidiu Jurcau, doua persoane marinimoase care au constientizat importanta intrajutorarii semenilor aflati in suferinta.

Idea a fost pusa in valoare si printr-un decor frumos si luminos al carui aspect a adus Craciunul mai repede in sufletele celor prezenti.

Spectacolul a fost deschis de minunatele colinde ale grupului teologic Acord din Zalau si a continuat cu nenumarate cantece de Craciun interpretate prin vocile frumoase ale catorva elevi simleuani. Frumusetea spectacolului a fost imbelsugata si de versuri, poetul George Muresan prezentandu-si creatiile literare specifice Craciunului.

Copiii si parintii aflati in numar mare la spectacol au ramas placut impresionati de atmosfera creata, de creatia scenica pusa in valoare de cativa simleuani talentati, finalitatea evenimentului ducand la imbunatatirea situatiei grele a copiilor cu deficiente locomotorii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »