Posta Romana isi extinde gama de servicii

Magazin Salajean 23 februarie 2010 0

Posta Romana isi extinde gama de serviciiIntr-un comunicat de presa remis redactiei, Posta Romana face cunoscut ca este preocupata de extinderea gamei de servicii oferite clientilor prin incheierea unor parteneriate cu administratiile locale din intreaga tara, in vederea colectarii de impozite si taxe. Operatiunile financiare intermediate de Posta Romana sunt de natura sa simplifice si sa reduca timpul alocat incasarii traditionale, se arata in comunicat.

In prezent, prin intermediul subunitatilor postale pot fi achitate impozite si alte categorii de taxe in alte peste 60 de localitati, printre care se numara si municipiul Zalau. De asemenea, Posta Romana ofera posibilitatea achitarii diverselor categorii de taxe catre bugetul local si prin intermediul factorilor postali. Acest program este deja functional in doua cumune din judetul nostru, respectiv Romanasi si Zalha.

Posta Romana detine o retea de peste 7.100 de subunitati postale raspandite la nivel national, distribuind saptamanal peste 11 milioane de trimiteri postale. Peste 580 de oficii postale din totalul de 1.200 subunitati informatizate sunt incluse intr-o retea privata de date ce permite efectuarea de tranzactii rapide si securizate.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »