Portmoneu plin cu bani gasit de un jandarm

Magazin Salajean 30 septembrie 2010 0

Portmoneu plin cu bani gasit de un jandarmChiar daca e criza, nu toata lumea dispera dupa bani. A demonstrat un jandarm din Zalau, care a pus omenia mai presus de bogatie. Acesta a gasit, luni, un portmoneu cu peste 1.000 de lei si acte de identitate, cazut in incinta unei institutii publice din judet si, fara sa stea pe ganduri, si-a anuntat colegii pentru a-l inapoia detinatorului de drept.

Ofiterul de relatii publice din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, Cristian Bolfa, a declarat ca plutonierul Alexandru Pop, in varsta de 36 de ani, din Zalau, este cel care a observat portmoneul cazut in incinta Directiei Generale a Finantelor Publice Salaj. Subofiterul, care se afla in serviciu la Trezoreria Zalau, a verificat portmoneul in care erau acte de identitate, un permis de conducere, suma de 1.100 de lei, precum si alte documente apartinand unei femei din municipiul Zalau. Pentru ca nu-si putea parasi postul, subofiterul Pop a anuntat un echipaj de jandarmi aflat in misiune pentru a-l preda posesorului de drept, a declarat purtatorul de cuvant.

Astfel, pe baza actului de identitate, jandarmii au identificat persoana pagubita si s-au deplasat la locuinta acesteia. Femeia a ramas surprinsa in momentul in care s-a vazut cu jandarmii la usa, dar si mai mare i-a fost mirarea cand si-a vazut portmoneul in mainile lor. Potrivit sursei citate anterior, aceasta nici nu si-a dat seama ca si-a pierdut portmoneul si a multumit jandarmilor pentru recuperarea actelor de identitate si a banilor pierduti.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »