Pompierii intra in lumea copiilor, de 1 iunie

Magazin Salajean 1 iunie 2012 0

Pompierii salajeni au programate pentru astazi, 1 iunie, mai multe activitati distractive pentru copiii din tot judetul, pentru a sarbatori Ziua Mondiala a Copilului. Au fost pregatite concursuri cu premii pentru copii, dar si exercitii demostrative si prezentarea tehnicii de interventie a pompierilor.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, Lucian Jacodi, la nivelul municipiului, activitatile vor demara la ora 10, pe platoul din fata Prefecturii Salaj. Vor fi desfasurate mai multe activitati dedicate copiilor: jocuri, concursuri de informare preventiva, exercitii demonstrative si prezentarea tehnicii de lupta a cadrelor unitatii. Aceleasi manifestari sunt programate a avea loc si in Simleu Silvaniei, pe platoul din fata fostului cinematograf, si la Gradina Botanica din Jibou, a precizat purtatorul de cuvant.

De asemenea, toti copiii interesati sa cunoasca indeaproape munca depusa de pompieri pot vizita, in cadrul evenimentului Ziua portilor deschise, sediul Inspectoratului din Zalau, precum si sediile subunitatilor din Jibou, Simleu Silvaniei, Cehu Silvaniei, Nusfalau, Ileanda si Hida.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »