Pompierii doneaza sange salajenilor

Magazin Salajean 6 septembrie 2011 0

Pompierii doneaza sange salajenilor

Un numar de 60 de cadre ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) „Porolissum” al judetului Salaj si-au exprimat dorinta de a fi alaturi de cei aflati in suferinta si s-au inscris in campania de solidaritate sociala „Din inima pentru inimi”, sustinuta de I.G.S.U si constand in donarea de sange semenilor aflati la nevoie.

Purtatorul de cuvant al ISU Salaj, Lucian Jacodi, ne-a declarat ca respectiva campanie se va desfasura pe intreaga durata a lunii septembrie, ea raliindu-se activitatilor planificate la nivel national pentru marcarea Zilei de 13 septembrie – Ziua pompierilor din Romania. „Convinsi fiind ca motivatia profesionala oferita de vietile salvate zi de zi reprezinta pentru fiecare dintre noi o medalie, lansam un apel la solidaritate alaturandu-va acestei campanii prin prezenta dumneavoastra la Centrul de Transfuzie Sanguina din Zalau”, a declarat Lucian Jacodi.

Centrul de Transfuzie Sanguina Salaj este singura unitate de acest gen din judet si acopera necesarul de sange atat pentru bolnavii internati in Spitalul Judetean de Urgenta Zalau, cat si pentru pacientii salajeni tratati in spitale din alte judete.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »