Pompier sălăjean, campion la tenis de masă

Magazin Salajean 5 aprilie 2013 2
Pompier sălăjean, campion la tenis de masă

 

 

Zălăuanul Dan Farcaş, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” (ISU) Sălaj, a obţinut locul întâi la etapa finală naţională a Campionatului de tenis de masă al Ministerului Afacerilor Interne.

Competiţia, care s-a desfăşurat în perioada 2-5 aprilie, a fost organizată la Bistriţa, la competiţie participând peste 80 de sportivi, angajaţi în cadrul Ministerului Afacerilor Interne: 40 de poliţişti, 20 de poliţişti de frontieră, 10 pompieri, 10 jandarmi, 3 din Aparatul Central şi 2 din partea Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti.

Festivitatea de premiere a câştigătorilor a avut loc în 5 aprilie, în prezenţa reprezentanţilor structurilor principale. Astfel, la grupa de până în 35 de ani, bărbaţi, locul întâi a fost obţinut de Dan Farcaş din cadrul ISU Sălaj

 

 

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. rodica-madrid 6 aprilie 2013 at 00:40 - Reply

    felicitari zalauanului nostru si s o tina tot asa ,salutari familiei lui si toata stima pt el si parinti lui

  2. coco 8 aprilie 2013 at 15:20 - Reply

    ai vrut sa zici ” Ministerul Administratiei si Internelor ” MAI

Lasa un Raspuns »